maanantai 19. joulukuuta 2011

Hei hei Helsinki

Syksy on yleensä aina pitkä ja pimeä. Tänävuonna se vaan on kulunut paljon normaalia nopeammin. Hirmusesti on ollu kaikkea tekemistä, niin paljon etten oo tännekkään kerinny kirjottelee (, aina on löytynyt jotain mielekkäämpää tekemistä). Näin loppuvuodesta ei oo enää kun koulutehtäviä, joiden detlinet painaa pahasti päälle. Joten pakoilen nyt niitä tänne kirjoitellessa.

Helsinki on alkanut pikkuhiljaa tuntua kodilta, ja oikeastaan viihdyn täällä niin hyvin etten haluis lähteä pois. Tammikuussa on kuitenkin edessä muutto Jyväskylään, uuden harkkapaikan myötä. Vaikka vähän Helsingistä pois muuttaminen harmittaa, niin ihan avoimin ja odottavaisin mielen lähen tutustumaan Jyväskylään, mikä on mulle aivan vieras kaupunki. Uusiin kaupunkeihin on aina kiva tutustua, ja tänä syksynä oonkin päässyt Idolssin-koelaulukiertuuen puitteissa käymään Joensuussa ja Vaasassa. Molemmat niistä oli aivan mahtavia kaupunkeja. Oikeastaan Oulu ja Tamperekin oli mulle aika vieraita. Enkä vieläkään voi sanoa, että tuntisin noita kaupunkeja kovinkaan hyvin, mutta hyvä vaikutelma niistä jäi, niin että olisi niissä kiva piipahtaa uudelleenkin.

Nyt kuitenkin angstailen Helsinginstä pois muuttamista sen verran että lisäilin tänne muutaman kuvan mun Kallion kodista.







Meikki/korupöytä on heti sängyn jälkeen se tärkein esine.
Onneksi työkaverit on tuonnu joulua mun kotiin, kun muuten sitä ei oikeastaan olisi. Elisalta sain kultaisen joulukuusen ja Saaralta possu-piparin. Saara tuumaskin, että "Possulta possu possulle", kun antoi ton joulupiparin mulle.


Muumit
Waldemar ja Peter Pan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti