tiistai 13. syyskuuta 2011

Kesämuistoja part 1

VeVe järjesti kesällä Jukolan viestin Virojoella Harjun oppimiskeskuksessa. Oli ihan kiva, kun oma seura toimi järjestävänä seurana ja pääsi itsekkin mukaan kilpailun järjestelyihin. Kilpailun orgisoinnissa hommani oli toimia ohjelmavastaavan assistenttina.


Jaakko tyytyväisenä hyvän suorituksen jälkeen.
Jukolan juhlalava


Lähdettiin Hinnan kanssa kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna turkuun Pilviä moikkaamaan.
Viikonloppu oli lämmin ja aurinkoinen ja siihen mahtu paljon kaikkea kivaa. Lähedettiin Hinnan kanssa Kotkasta aika myöhään illalla joten ajettiin yötä vasten Turkuseen ja kuunneltiin hyvää matkalla hyvää musiikkia. Aamulla oltiin Hinnan kanssa sitten reippaita tyttöjä ja lähdettiin lenkkeilemään ja sillä välin Pilvi leipoi meille herkullisia karppisämpylöitä. Aamupalan jälkeen lähdettiin kaupungille, mikä tarkoitti lähinnä shoppailua.
Illalla lähdettiin tutustumaan Turun yö-elämään ja katsomaan
kuinka tuoreet ylioppilaat juhlivat.

Täyspäiväinen shoppailu alkoi lopulta hieman väsyttää, niin päätettiin ottaa viltti esiin ja pystyttää piknik jokirantaan. Piknik eväät käytiin ostamassa pienestä sushi-ravintolasta.
Ai että NAM! Rakastan sushia, mutta se on aika harvnaista herkkua kun sitä ei Kotka-Hamina seudulta saa mistään, eikä myöskään Mikkelistä. Eli yleensä saa tyytyä homemade-sushiin.


Sitten mennäänkin ihan toukokuun puolelle. Vietettiin Annan kanssa Lahdessa kesän ensimmäinen biitsipäivä. Ostettiin eväiksi mansikoita, kun niistähän parhaiten se kesäfiilis tulee.
Edellisenä iltana oltiin Isossa Janossa, eli kesän festarikausikin tuli siinä avattua. Nähtiin siellä sitten pari kiekkoleijonaakin, vaikka pieni pettymys oli kyllä se kun Sami Lepistö ei saapunutkaan paikalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti