lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ananasta ja tyttöjen juttuja

Tänään on ollut vähän laiska ja vetelän oloinen päivä. No mutta sellasiakin saa kai joskus olla. Teen nyt saman tien itselleni lupauksen että huomenna otan itseäni niskasta kiinni ja käyn vaikka lenkillä ja hoidan rästitehtäviä.

Eikä tää päivä nyt ihan turha oo ollu. Vietin taas reilun tunnin skype-aamiaisen Briteissä asuvan ystäväni kanssa. Kyselin siltä sitten kuinka ananas leikataan. Seriously ananas on yks mun suurimmista herkuista mut en oo vielä 21:n ikävuoteen mennessä leikannut kertaakaan ananasta. Tämän skypekeskustelun jälkeen päätin sitten ottaa mittaa ananaksesta. Vähän jänskätti mut ananaksen pilkkomisoperaatio sujui ihan kivuttomasti. Huomenna kokkaan sitten herkullista ananascurry-kanaa. Tai ainakin ois tarkotus, lopputuloksestahan ei voi koskaan olla varma.


Loppuillasta olisi sitten tiedossa tyttöjen saunailta. Meidän taloyhtiön saunassa on pieni uima-allas joten ihan hauska ilta varmasti tulossa. Ainakin viikko sitten oli tosi kivaa, kun ensin tehtiin hyvää ruokaa ja saunottii ja loppuillasta katsottiin vielä Sex and the City 2 -leffa.

Ennen saunomista ja hauskanpto pitäis kuitenkin ahertaa enkun ryhmätyön parissa.

2 kommenttia:

  1. en minäkään ole ikinä leikannut ananasta ! ^^
    hi hanna mi love kiva päästä lukee siun juttuja.

    VastaaPoista
  2. Haha sit meit on kaks :)
    Mut ei se oikeestaan ollu niin vaikeeta kun kuvittelin.

    Kiva että tykkäät.

    VastaaPoista